fbpx

Reis naar het hart van het regenwoud met het Planet Zoo: Tropical Pack

Planet Zoo is zonder twijfel de beste en mooiste dierentuinsimulator van het moment. We zijn dan ook blij dat de game er weer wat extra content bijkrijgt. In dit geval het Tropical pack.

Planet Zoo: Tropical Pack brengt vijf fascinerende diersoorten naar een dierentuin bij jou in de buurt. Gasten zullen de kenmerkende roep van de Lar Gibbon horen als hij door de bomen raast; spot de Red River Hog als hij in de grond scharrelt; zie de ongrijpbare Fossa als hij door de takken klimt; en bespied de indrukwekkende Asian Water Monitor als hij uit zijn vijver komt. Ook de rustige bruinneusluiaard zal zeker in de smaak vallen als hij zich langzaam door de Walkthrough Exhibit beweegt.

Naast deze unieke nieuwe soorten, kunnen dierenverzorgers rustige tropische landschappen creëren met meer dan 200 prachtige decorstukken, geïnspireerd op de rijke architectuur en flora van Zuidoost-Azië. Gasten kunnen wandelen door uitgestrekte Tongkonan-dorpen en serene Balinese tempels dankzij de gelaagde gebouwen en ingewikkeld steenhouwwerk, terwijl levendig tropisch gebladerte, zoals de krachtig ruikende Rafflesia en Attenborough’s Pitcher Plant, zorgen voor knallen van kleur tussen de schaduwrijke bladeren.

Planet Zoo: Tropical Pack brengt ook een nieuw carrièrescenario dat zich afspeelt in de diepten van de jungle. Zookeepers worden herenigd met Tiffany Summers en een terugkerende schurk uit eerdere scenario’s, die het lot van de in moeilijkheden verkerende dierentuin, geschonken door haar vader, probeert te keren. Het hoofd koel houden te midden van de zinderende omstandigheden is essentieel om de dieren echt te laten gedijen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: