fbpx

Explosieve trailer voor misdaadthriller One Ranger

De titel van de film mag je misschien onbekend in de oren klinken. De namen van de hoofdacteurs, Thomas Jane en John Malkovich, zullen wel een bel doen rinkelen.

Een gewapende Texaanse politieagent spoort een bankovervaller op door de woestijn. De politieman ontdekt dat de bankrover een internationale terrorist is die een bom wil laten ontploffen in het hart van Londen. Wanneer de partner van de wetsdienaar wordt vermoord, werkt hij samen met een Britse inlichtingenagent en haar baas om de bandiet voor het gerecht te brengen – dood of levend.

Zoals je aan de trailer kan zien, zal het er niet zachtaardig aan toegaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: