fbpx

Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt volgens Venom-stemacteur in september 2023

Marvel's Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2 is een van de grootste titels, zoniet dé grootste, die Sony dit jaar exclusief naar zijn PlayStation 5-console brengt.

Over de releasedatum wordt zoals gewoonlijk vrij mysterieus gedaan. Het enige wat we op dit moment weten is dat Spider-Man 2 ergens eind 2023 moet verschijnen.

Gelukkig hebben we mensen zoals Tony Todd. Hij is de acteur die de stem inspreekt van Venom. Hij liet in een antwoord op een Twitterbericht van @MarkStag1897 duidelijk verstaan wat er ons te wachten staan. We moeten enorm hyped zijn voor de game én dat het ernaar uitzien dat we nog geduld moeten hebben tot september om de game effectief te spelen.

“Looks like September! Massive publicity coming in august. Commercials start dropping in august so I’m told. Hold on to your … and hold breath! Gonna be necessary”

Laat maar komen zou ik zo zeggen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: