fbpx

The Callisto Protocol Contagion Bundle nu beschikbaar

The Callisto Protocol Contagion Bundle

The Callisto Protocol werd niet bepaald unaniem met open armen ontvangen. Er waren heel wat gamers die de game nogal te mak vonden, anderen zagen het als een ideaal opstapje naar de remake van Dead Space.

Ontwikkelaar Striking Discance heeft nu een extra brok content op de wereld losgelaten met de naam Contagion Bundle. Hierin zit de Contagion mode waarbij je minder resources ter beschikking hebt, moeilijkere vijanden én mid-level saves ontbreken.

Verder vind je er ook 14 nieuwe sterfanimaties in terug. Iets wat heel wat gamers jammer vinden omdat het zo lijkt alsof de ontwikkelaar content bewust heeft achter gehouden. Je krijgt alvast een preview in de trailer hieronder.

The Callisto Protocol is nu beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: