fbpx

The Last of Us-serie krijgt fysieke release!

The Last of Us

Nu het eerste seizoen van The Last of Us ten einde is, kijk ik al reikhalzend uit naar het vervolg. Dat zal nog wel even op zich laten wachten, maar in tussentijd ga ik mij samen met vele anderen kunnen verlekkeren aan de fysieke versie van deze succesvolle HBO-reeks.

Deze zomer moet er zowel een versie op DVD, Blu-ray en 4K UHD Blu-ray verschijnen. Al is het op dit moment nog niet zeker of deze ook effectief naar België komen op 18 juli. Daarover wordt later beslist volgens onze contacten.

Voor de DVD betaal je waarschijnlijk zo’n €25 terwijl je voor de Blu-rau €30 en de 4K UHD-versie €40 af tikt.

Op de Britse en Amerikaanse webwinkels van Amazon kan je The Last of Us alvast wel al pre-orderen. Vooral de 4K UHD Steelbook-versie ziet er fantastisch uit! Al betaal je daar wel wat extra voor…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'The Last of Us-serie krijgt fysieke release!'

  1. Ben wel benieuwd naar Seizoen 2, en de soorten geïnfecteerden dat we nog zullen te zien krijgen.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: