fbpx

Ghostwire: Tokyo komt op 12 april naar Game Pass én krijgt nieuwe content

Ghostwire Tokyo

Op 12 april kunnen we met z’n allen terugkeren naar de bovennatuurlijke straten van Tokio. Op deze datum verschijnt namelijk de Spider’s Thread Update en maakt de game zijn debuut op de Xbox Series X|S-consoles.

De Spider’s Thread Update voegt een uitdagende roguelite modus toe aan de game waarin spelers verdieping per verdieping moeten vechten om het einde te bereiken en dit terwijl ze een mysterieus nieuw verhaal ontdekken. Ook zijn er nieuwe spookachtige gebieden om te verkennen in de hoofdgame waaronder de griezelige Middle School én zijn er nieuwe missies om te ontrafelen.

Daarnaast brengt de update ook meer diepgang in de gevechten. Vijandige aanvallen kunnen nu ontweken worden met Quick Dodge en Perfect Block Counter-Attacks. Verder kan je nu van bovenaf toeslaan met nieuwe luchtvaardigheden, beheers je krachtige nieuwe Charge Rush Ethereal Weaving-technieken en zijn er nieuwe talismannen ter beschikking om je te helpen in de strijd.

Ghostwire: Tokyo verscheen op 25 maart 2022 voor PlayStation 5 en pc. De game werd ontwikkeld door Tango Gameworks en uitgebracht door Bethesda Softworks. Toch verscheen de game eerst exclusief voor de PlayStation 5-consoles. Toen dit werd aangekondigd, was de overname van Bethesda Softworks door Microsoft nog geen feit. Vanaf 12 april kunnen gamers die een Xbox Series X|S-console in huis hebben ook eindelijk genieten van deze toch wel goede game. De game zal overigens meteen beschikbaar gesteld worden via Game Pass. De Spider’s Thread Update is volledig gratis voor iedereen die de game al op pc of PlayStation 5 gekocht heeft.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.