fbpx

RuneScape introduceert Whodunit-quest getiteld Fort Forinthry: Murder on the Border

RuneScape Fort Forinthry: Murder on the Border

In de legendarische MMORPG RuneScape is vanaf is vanaf 20 maart Fort Forinthry: Murder on the Border beschikbaar. Deze quest borduurt verder op de verhaallijn die werd geïntroduceerd bij de lancering van het Fort Forinthry-seizoen vorige maand.

We worden door Koning Roald uitgenodigd voor een diner ter ere van de bouw van het fort. Het evenement loopt al snel in de soep, wanneer blijkt dat er een moord is gepleegd. Het is aan ons om als leider, hertog of hertogin samen te werken met de sympathieke wannabe-detective Aster om te voorkomen dat het koninkrijk in chaos vervalt. 

Tijdens het onderzoek moeten klassieke point-and-click avonturengame-mysteries worden opgelost met behulp van een nieuwe Clue Interface. Hiermee kunnen detectives in spe reeds verzamelde aanwijzingen bekijken, ontbrekende informatie opsporen en karakterprofielen van elke verdachte bekijken om de moordenaar en zijn motief te achterhalen. Het is een klassieke whodunit met een RuneScape-twist!

Voordat het feestmaal kan beginnen, moet je echter eerst je Construction-skill gebruiken om de keuken te bouwen. Deze gloednieuwe hub voor de Cooking-skill kan na de quest geüpgraded worden voor een reeks bonussen, waaronder verminderde kans op het verbranden van voedsel, toegang tot een kookwinkel en XP-boosts.

Fort Forinthry: Murder on the Border is alleen speelbaar voor members. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: