fbpx

Hearthstones nieuwste uitbreiding arriveert in april

Elite Tauren Chieftain (E.T.C.) organiseert het grootste muziekfestival dat Azeroth ooit heeft gezien en iedereen is uitgenodigd.

Van hardrock tot gladde jazz; elke klasse trekt alles uit de kast. Met 145 gloednieuwe kaarten, waaronder een legendarische setlist met nieuwe Soloist minions en Harmonic spells, een nieuw Keyword: Finale, en een nieuw Priest-klasse Keyword: Overheal, zal deze uitbreiding de fans als muziek in de oren klinken.

EEN FESTIVAL VAN LEGENDES

  • Festival of Legends-uitbreiding, bestaande uit 145 nieuwe verzamelkaarten, komt in april!
  • Festival of Legends Pre-Purchase Mega Bundle bevat 80 packs, 10 gouden packs, 2 gouden willekeurige Legendaries, 1 Hedanis Priest full hero skin en 1 Hedanis cardback. De standaardbundel bevat 60 packs, 2 niet-gouden willekeurige Legendaries en 1 Hedanis cardback.

INTRODUCTIE VAN NIEUWE MECHANICS

  • Legendarische muzikanten en liedjes: Elke klasse krijgt een Legendarische minion die de stermuzikant van die klasse vertegenwoordigt, plus een Legendarische spreuk die het beroemdste nummer van die muzikant laat horen. Er komen ook nieuwe klasse-instrument-wapenkaarten, sommige met Deathrattle-effecten die tijdens het spel verbeteren.
  • Solistische Minions en harmonische spreuken: Solistische Minions hebben speciale Battlecry-effecten als ze de enige minion in je controle zijn, terwijl harmonische spreuken schakelen tussen harmonische en dissonant frequenties elke beurt dat ze in de hand zijn.
  • Nieuw Keyword: Finale: Kaarten met het nieuwe Finale keyword krijgen speciale bonussen als het spelen ervan alle resterende mana opgebruikt.

TUNEN VAN DE PRIEST-KLASSE

  • De Priest-klasse krijgt een opknapbeurt vanaf de Festival of Legends-uitbreiding (inclusief Core-set).
  • Nieuw klasse keyword: Overheal geeft Minions met Overheal een speciaal effect dat in werking treedt als ze boven hun maximale gezondheid worden geheeld.

KOMENDE MUZIKALE EVENEMENTEN

  • De Headliner’s Tour gaat live met patch 25.6. Kies je favoriete artiesten uit één van de drie concertreeksen en verdien beloningen van unieke quests (beloningen zijn verdeeld over drie aparte tracks). De inhoud is 100% in de Ranked-spelmodus.

Legends Take the Stage-evenement gaat live bij de lancering van de uitbreiding en biedt kansen om gratis kaartpakketten te verdienen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: