fbpx

Forge of the Chaos Dwarfs-DLC komt 13 april naar Total War: Warhammer III

SEGA en The Creative Assembly hebben het Forge of The Chaos Dwarfs Campaign Pack voor Total War: WARHAMMER III aangekondigd, dat op 13 april verschijnt.

Breid uit, exploiteer en domineer de Warhammer-wereld als Astragoth Ironhand, Drazhoath the Ashen en Zhatan the Black, met unieke campagnemechanieken, doelen en eenheden die alleen de verdorven geesten van de Chaos Dwarfs konden smeden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: