fbpx

Herbekijk hier de Super Mario Bros. Movie Direct met de finale trailer van de film

The Super Mario Bros. Movie Nintendo

Vandaag is het Mario-day. Niet omdat Mario op deze dag geboren is, maar omdat de Amerikaanse schrijfwijze van deze dag, Mar. 10, nogal sterk op de naam van onze gesnorde loodgieter lijkt.

Nintendo grijpt deze dag slim aan om de finale trailer van de langverwachte The Super Mario Bros. Movie uit te brengen. Deze werd afgelopen nacht in primeur getoond via een speciale Nintendo Direct.

Hierin komen onder andere Mario-vader Shigeru Miyamoto en Illumination-CEO Chris Meledandri aan het woord. Ook beide regisseurs van de film vertellen kort over het productieproces en hoe cool het niet was om als Mario-fans zes jaar lang aan deze film te mogen werken.

De trailer zelf geeft ons een uitgebreide blik op een Mario Kart-scène in de film die ons meeneemt naar het illustere Rainbow Road-circuit. Verder is het smullen van Jack Black als Bowser en horen we eindelijk Chris Pratt ook wat meer als Mario. Wie wil kan ook aan het eind van de Direct de Vlaamse versie van de trailer bekijken.

The Super Mario Bros. Movie is vanaf 5 april te zien in de bioscoop. Ik kan alvast niet wachten!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: