fbpx

Suicide Squad: Kill The Justice League loopt volgens insider opnieuw vertraging op

Suicide Squad: Kill The Justice League

Tijdens de vorige PlayStation State of Play van eind februari kregen we nog een uitgebreide blik op de co-op gameplay van Suicide Squad: Kill The Justice League.

Nog geen maand later gooit journalist Jason Schreier de knuppel in het hoenderhok. Hij claimt dat Suicide Squad: Kill The Justice League zijn vooropgestelde releasedatum van 26 mei niet gaat halen.

Ontwikkelaar Rocksteady zou meer tijd krijgen om de game op te poetsen en naar een niveau hoger te tillen. De reden hiervoor is dat de trailer die tijdens de PlayStation State of Play werd getoond niet meteen positief werd ontvangen door de gamende community.

“Warner Bros. has again delayed a video game based on the Suicide Squad comic book franchise, pushing it from a May release date to later this year, according to a person with direct knowledge of the matter.”

Het nieuws moet uiteraard nog officieel bevestigd worden, maar de kans lijkt mij vrij groot dat Schreier gelijk heeft.

Suicide Squad: Kill The Justice League is bij Rocksteady in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: