fbpx

Ontdek het verhaal van The Lord of the Rings: Gollum in fonkelnieuwe trailer

The Lord of The Rings: Gollum

Het ontwikkelparcours van The Lord of The Rings: Gollum is op z’n zachtst gezegd hobbelig te noemen. De kritiek van gamers na de eerste trailer zorgde ervoor dat de release werd uitgesteld.

Een vaste releasedatum hebben we nog steeds niet, maar uitgever Nacon en ontwikkelaar Daedalic Entertainment hebben wel een nieuwe trailer op de wereld losgelaten. Hierin krijgen we in twee minuten een overzicht van wat we mogen verwachten op vlak van het verhaal in The Lord of The Rings: Gollum. Bovendien zien we enkele bekende personages uit The Lord of The Rings de revue passeren.

The Lord of The Rings heeft altijd een speciaal plekje in mijn hard gehad, dus ik ben om eerlijk te zijn best getriggerd om de game te spelen. Ook al ziet de game er grafisch nog steeds niet geweldig goed uit.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d