fbpx

Microsoft komt met broodrooster in de vorm van een Xbox Series S

Xbox Series S

Herinner je jezelf de minikoelkast in de vorm van de Xbox Series X nog? Wel, Microsoft lijkt de smaak te pakken te hebben en zou werken aan meer producten gebaseerd op hun consoles.

Als we de mannen van XboxSquad op Twitter mogen geloven, kunnen we binnenkort muismatten, pennenzakken en opbergdozen in de vorm van Xbox-consoles verwachten. En da’s niet alles, want er zou ook een broodrooster in de pijplijn zitten.

De broodrooster zou zo’n 60 euro moeten gaan kosten en binnenkort te koop worden aangeboden.

Ik vind de vormgeving alleszins geslaagd, maar toch is het jammer dat er geen motiefje in je boterhammen wordt gebrand. Boterhammen met het Xbox-logo zou ik persoonlijk wel kunnen smaken…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: