fbpx

Acteur Tom Sizemore, bekend als Sonny Forelli in Grand Theft Auto: Vice City, overleden

Sonny Forelli Grand Theft Auto: Vice City

De naam zegt je misschien niets maar als je Grand Theft Auto: Vice City hebt gespeeld, kan je Tom Sizemore ongetwijfeld als Sonny Forelli.

Tom Sizemore overleed afgelopen vrijdag aan de gevolgen van een hersenbloeding. Hij lag eerder een tijdje in een coma. De man speelde ook rollen in kaskrakers zoals Black Hawk Down, Pearl Harbor en Saving Private Ryan.

Sizemore werd 61 jaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: