fbpx

Senua’s Saga: Hellblade 2 toont teken van leven in nieuwe dev diary

Senua's Saga Hellblade II

Je zou het bijna niet geloven, maar Senua’s Saga: Hellblade 2 werd in 2019 aangekondigd. Sindsdien kijk ik en vele andere gamers reikhalzend uit naar dit vervolg op Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Na de bekendmaking kregen we enkele vette trailers en ontwikkelaarsdagboeken voorgeschoteld, maar ondertussen is het al even stil rondom Senua’s Saga: Hellblade 2. Tot nu, want ontwikkelaar Ninja Theory heeft een nieuwe dev diary vrijgegeven.

Hierin wordt dieper ingegaan in de omgevingen van de game. Hiervoor is het ontwikkelteam afgezakt naar Ijsland om daar 21 verschillende locaties te bezoeken. Door middel van drones werden deze omgevingen ingescand om ze zo levensecht in de game te verwerken.

Senua’s Saga: Hellblade 2 is in ontwikkeling voor Xbox Series X|S en pc. Een releasedatum is er nog niet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.