fbpx

Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas: Set 4 vanaf 9 maart beschikbaar

Mario Kart 8 Deluxe

Goed nieuws! Als je regelmatig een Mario Kart 8 Deluxe-potje racet tenminste. Want de vierde set van de Circuit-uitbreidingspas is vanaf 9 maart beschikbaar.

In totaal worden er acht circuits geïntroduceerd. Eentje daarvan, Yoshi’s Island is splinternieuw. Daarnaast wordt er ook een nieuw personage toegevoegd. Het gaat hier om Birdo, een personage dat qua naam misschien niet bekend is maar dat je ongetwijfeld kent als je ze ziet.

Volgende acht circuits worden toegevoegd:

  • Amsterdam Drift (Mario Kart Tour)
  • Bangkok Rush (Mario Kart Tour)
  • DK Summit (Mario Kart Wii)
  • Mario Circuit (Mario Kart DS)
  • Riverside Park – (Mario Kart: Super Circuit)
  • Singapore Speedway (Mario Kart Tour)
  • Waluigi’s Stadium (Mario Kart: Double Dash)
  • Yoshi’s Island (Nieuw Circuit)

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: