fbpx

Alexander Ludwig (Vikings) en Daniel Gillies (The Vampire Diaries) komen naar FACTS

Facts Convention Comic Con Belgium Gent

Op 1 en 2 april is het weer zover. Dan gaat in Gent de 30e editie door van de moeder der comic cons in België: FACTS. En daar horen uiteraard weer een heleboel bekende acteurs bij. Vandaag raakte bekend dat Alexander Ludwig en Daniel Gillies aanwezig zullen zijn in Gent.

Canadees Alexander Ludwig maakte vooral furore in de historische tv-serie Vikings, waarin hij Björn Ironside, de zoon van hoofdpersonage Ragnar Lodbrok, vertolkte van het tweede seizoen tot het laatste. Daarnaast verscheen hij als antagonist Cato in The Hunger Games en schitterde hij in onder meer Bad Boys for Life, Heels, Night Teeth, Race to Witch Mountain en nog veel meer.

Nieuw-Zeelander Daniel Gillies weet dan weer menig hart sneller te doen slaan als Elijah van The Vampire Diaries en diens spin-off The Originals. Verder kan je hem ook zien in onder meer Netflix’ Virgin River, in Spider-Man 2, in Bride & Prejudice en met een prachtige, ijzingwekkende rol in de thriller Coming Home in the Dark.

Mee op de acteurslijst zien we Overwatch-stemactrice Lucie Pohl (Mercy), Star Wars: Andor- en Poldark-ster Kyle Soller en Amerikaans acteur Tyler Hoechlin (Supergirl / Superman & Lois / Teen Wolf / Fifty Shades Freed / 7th Heaven).

Tickets & info: www.facts.be!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: