fbpx

Nieuwe Sifu trailer toont gratis Arenas-uitbreiding

Ga maar trainen en zet je ledematen op scherp! Sifu komt op 28 maart naar Xbox en Steam, tezamen met de gratis Arenas Mode voor alle beschikbare platforms.

Met 9 nieuwe locaties en 45 uitdagingen verspreid over 5 speltypen, is de Arenas-uitbreiding goed voor zo’n 10 uur extra gameplay.

Meesters van Kung Fu worden tot het uiterste gedreven door golven vijanden in de Survival-modus, of tot het uiterste gedreven in de Performance-modus. Met Time Attack kunnen spelers ook tegen de klok strijden op een pad vol vijanden. Sifus die op zoek zijn naar een andere manier van vechten, kunnen de nieuwe Capture-modus proberen – waarin spelers een gemarkeerd gebied moeten innemen en vasthouden – of de Manhunt-modus, waarin een specifiek doelwit omringd door beschermers moet worden uitgeschakeld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: