fbpx

Zangief, Cammy en Lily tonen hun skills in nieuwe trailer van Street Fighter 6

Street Fighter 6 kwam gisteren tijdens State of Play ook aan bod. Capcom was zo vrij om ons twee bekende personages te laten zien, Zangief en Cammy. Daarnaast kregen we het debuut van Lily, die haar intrede maakt in het Street Fighter universum.

Hou jullie de komende drie minuten vast aan de takken van de bomen, want in de actievolle trailer van Street Fighter 6 komen we ogen te kort. De actie spat van het scherm doordat we mogen genieten van de skills van Zangief, Cammy en Lily.

Street Fighter 6 zal speelbaar zijn vanaf 2 juni 2023, dit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.