fbpx

Nieuwe Resident Evil 4 Remake trailer toont nieuwe gameplay en bevestigt komst van demo

Het zijn mooie tijden voor fans van Resident Evil. Sinds deze week kan er aan de slag gegaan worden met de VR-modus van Resident Evil Village en binnen exact één maand verschijnt de remake van Resident Evil 4.

Gisteren toonde Sony een nieuwe trailer van Resident Evil 4 Remake tijdens de State of Play. In deze trailer, genaamd 3rd Trailer, zien we Leon in verschillende situaties tijdens zijn strijd om te overleven. Wie de originele game gespeeld heeft, zal ongetwijfeld enkele scènes herkennen.

Daarnaast kondigt de trailer ook officieel de terugkeer van The Mercenaries aan. Deze populaire extra spelmodus zal ook in Resident Evil 4 Remake verschijnen. The Mercenaries zal als gratis post-launch DLC verschijnen.

Tot slot werd er ook een aankomende demo bevestigd. Deze demo zal binnenkort zowel op PlayStation 4 als PlayStation 5 beschikbaar zijn.

Resident Evil 4 Remake zal op 24 maart verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.