fbpx

Sony maakt PlayStation Plus Essential-games van maart en deel van PlayStation Plus Extra en Premium Game Catalog bekend

PlayStation Plus 2022 New

Tijdens Sony’s State of Play van gisterenavond kwamen we te weten welke games in maart naar PlayStation Plus Essential komen. Ook lichtte Sony al een tipje van sluier wat betreft de PlayStation Plus Extra en Premium Game Catalog.

Vanaf 7 maart kunnen houders van een PlayStation Plus Essential abonnement volgende games aan hun bibliotheek toevoegen:

  • Battlefield 2042 (PS4 + PS5)
  • Minecraft Dungeons (PS4)
  • Code Vein (PS4)

Ook maakte Sony al bekend dat Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PS5), Ghostwire: Tokyo (PS5), Rainbow Six: Extraction (PS4 + PS5), Tchia (PS4 + PS5) en Immortals: Fenyx Rising (PS4 + PS5) volgende maand aan de PlayStation Plus Extra en Premium Game Catalog zullen worden toegevoegd. Een volledige line-up volgt later.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

2 gedachten over “Sony maakt PlayStation Plus Essential-games van maart en deel van PlayStation Plus Extra en Premium Game Catalog bekend

  1. Moet je deze elke keer aan je bibliotheek toevoegen voor de maand om is of kan je dit later ook?

    1. Hi Robin, je hebt telkens een maand de tijd om ze aan je bibliotheek toe te voegen. Daarna heb je die mogelijkheid niet meer. Er op tijd bij zijn is dus de boodschap 😉

Reacties zijn gesloten.