fbpx

Vanaf 29 maart staat Rally in de schijnwerpers met tweede uitbreiding Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 Rally Adventure

Goed nieuws voor de rallyfans, want ontwikkelaar Playground Games heeft op de Forza Horizon 5 Let’s ¡GO! Livestream aangekondigd dat Rally naar Forza komt met Forza Horizon 5 Rally Adventure!

In deze tweede uitbreiding, die vanaf 29 beschikbaar is, kunnen we helemaal loos gaan in zes biomen die samen de nieuwe Sierra Nueva regio vormen. Deze regio gaat tot de nok gevuld zijn met content, want de ontwikkelaar zegt dat ze nog nooit meer events hebben toegevoegd in een Horizon-uitbreiding.

Daarnaast wordt er nog een karrenvracht aan content toegevoegd:

• 10 nieuwe terreinwagens, waaronder de volledig elektrische Ford F-150 Lightning Platinum uit 2022 en de Hoonigan Volkswagen Baja Beetle Class 5/1600 ‘Scumbug’ uit 1973

• Een uitgebreid aanbod van EventLab props met Rally tintje, waaronder branded barrières, vlaggen en civiele voertuigen

• Nieuwe muziek in Epitaph Radio met een hardrock rally soundtrack

• Nieuwe rallyonderdelen om voertuigen aan te passen tot speciaal gebouwde rallymonsters, inclusief een anti-lag-systeem dat meer vermogen levert aan turbomotoren

Forza Horizon 5 Rally Adventure maakt deel uit van de Forza Horizon 5 Premium Add-ons bundel, Premium Edition en Expansions bundel en is uiteraard ook afzonderlijk te koop voor €19,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.