fbpx

Demo van Wo Long: Fallen Dynasty nu speelbaar

Wo Long Fallen Dynasty

Binnen exact één week verschijnt Wo Long: Fallen Dynasty. Wie echt niet meer kan wachten tot dan, kan vanaf nu alvast aan de slag met de demo.

De demo van Wo Long: Fallen Dynasty is vanaf nu speelbaar op elk platform. De progressie die je maakt, kan je meenemen naar de volledige versie van de game. Wie de demo voltooid, krijgt als beloning de Crouching Dragon Helmet.

Om ons helemaal te verwennen heeft Team Ninja ook de officiële Launch Trailer vrijgegeven. Geniet hieronder mee!

Wo Long: Fallen Dynasty zal op 3 maart verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. De game zal ook onmiddellijk beschikbaar zijn via Game Pass. Een uitgebreide review verschijnt donderdag 2 maart op onze website.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.