fbpx

Battlefield 2042 – Season 4 Development Update is nu beschikbaar

Electronic Arts en DICE hebben vandaag de nieuwste Development Update voor Battlefield 2042 uitgebracht. Hierin krijgen fans een gedetailleerd overzicht van alle content die ze kunnen verwachten tijdens Season 4: Eleventh Hour, die vanaf 28 februari gratis beschikbaar is voor alle spelers.

De video wordt gepresenteerd door DICE Community Manager Tom Straatman en Associate Producer Alexia Christofi. Zij bespreken alle nieuwe content, waaronder de nieuwe map Flashpoint, de toevoeging van Specialists Camila “Blasco” en haar X6-Infiltration Device, evenals meerdere voertuigen, wapens en gadgets. Daarnaast bevat de video nog nooit eerder vertoonde gameplay-clips van ontwikkelaars die de nieuwe content demonstreren.

Tot slot geeft de video een voorproefje van de laatste in een reeks gewijzigde maps van Battlefield 2042, deze keer met Discarded. De gewijzigde map is later tijdens Season 4 beschikbaar. Ook lichten de ontwikkelaars een tipje van de sluier op door nieuwe concept art te laten zien van wat er tijdens Season 5 gaat komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)