fbpx

Shinji Mikami verlaat Tango Gameworks

De grote man bij Tango Gameworks, Shinji Mikami, verlaat in de loop van de komende maanden de studio. Dit nieuws werd inmiddels officieel bevestigd.

Via een Tweet laat Bethesda, eigenaar van Tango Gameworks, het volgende weten: ‘We kunnen bevestigen dat Shinji Mikami besloten heeft om Tango Gameworks in de loop van de komende maanden te verlaten. We willen hem bedanken voor zijn werk als creatieve leider en zijn rol als mentor van jonge ontwikkelaars die aan The Evil Within franchise, Ghostwire: Tokyo en natuurlijk ook Hi-Fi RUSH gewerkt hebben. We wensen Mikami-san veel geluk in de toekomst en kijken er naar uit wat er in het verschiet ligt voor de talentrijke ontwikkelaars bij Tango’.

Shinji Mikami is vooral bekend voor zijn periode bij Capcom. Zo was hij game director van onder andere Resident Evil en Resident Evil 4, de twee volgens mij beste games uit de franchise. Wat de toekomst voor Mikami zal brengen, is voorlopig nog niet bekend.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: