fbpx

De Aurora Shores DLC voor Way of the Hunter is nu uit

Ik ben een echte dierenvriend en jachtspellen zijn niet echt mijn ding. Maar gamers die graag in de natuur vertoeven, en af en toe al eens een konijntje vangen die zitten zeker goed met deze game. Of het jachtseizoen nog geopend is? Dat weet ik niet. Gelukkig hoef je daar in games geen rekening mee te houden.

Bescherm het unieke wildleven van Alaska en verken de ongerepte natuur van een jachtgebied zoals er geen ander ter wereld bestaat. Van de hoogste toppen van de Nianuk Rise tot het machtige Aivuk Rainforest, deze uitgestrekte wildernis heeft ongelooflijke dingen om je te laten zien – en je te testen.

Wil je vandaag beginnen met verkennen? Dat is mogelijk op deze interactieve website waarop je kunt zien hoe de nieuwe uitbreiding eruitziet, klinkt en aanvoelt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: