fbpx

Gratis Resident Evil Village VR Modus nu uit op PSVR 2

Heb je stalen zenuwen en ben je bestand tegen wat wel eens je ergste nachtmerrie zou kunnen worden? Top! Dan zit je goed met de gratis Gratis Resident Evil Village VR Mode die nu uit is voor PSVR 2.

Duik vandaag headset-first in de wereld van survival horror met Resident Evil Village VR Mode. Deze onderdompelende nieuwe ervaring is nu verkrijgbaar bij de lancering van PlayStation VR2 als gratis downloadbare content voor alle bezitters van Resident Evil Village en Resident Evil Village Gold Edition voor PlayStation 5.

Daarnaast is nu een demo van Resident Evil Village VR Mode verkrijgbaar in de PlayStation Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: