fbpx

Gezocht: de beste 1v1 League of Legends-speler van België

Red Bull Solo Q is back! Ook dit jaar zoekt het officiële 1v1 League of Legends-toernooi voor niet-professionele spelers op zoek naar een Belgische kampioen. Inschrijven kan vanaf nu op redbull.be/soloq!

Red Bull Solo Q? Da’s een wereldwijd toernooi voor niet-professionele gamers die gek zijn op League of Legends en zich een weg naar de wereldtop willen knokken. Solo, want bij Red Bull Solo Q speel je niet in de gebruikelijke teams van 5, maar wel 1 tegen 1 in de top lane van Summoners Rift. 

De eerste speler die First Blood haalt, de toren van zijn tegenstander met de grond gelijk maakt of een Minion Score van 100 haalt, wint de wedstrijd.

Dit jaar zijn we al aan de vijfde Belgische editie van de competitie toe. Op het programma? Een Qualifier op Made In Asia in Brussels Expo op 4 en 5 maart 2023 en drie Qualifiers online.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)