fbpx

Chef Life: A Restaurant Simulator is nu verkrijgbaar

Hou je van lekker eten, koken of werken in de horeca? Dan is dit er zeker eentje voor jou, of natuurlijk net niet. Chef Life: A Restaurant Simulator, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

 In de game kunnen spelers een eigen restaurant beheren, waarmee ze uiteindelijk zelfs kunnen worden opgenomen in de Michelin-gids en prijzen kunnen winnen. Daarvoor moeten ze op het hoogste niveau presteren in de keuken, de beste ingrediënten kiezen en op hun team vertrouwen om hun klanten elke dag weer tevreden te stellen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)