fbpx

Nieuwe EA Sports PGA Tour trailer toont dynamische golfbanen

EA Sports PGA Tour

Golfen, het is niets voor mij. Mijn broer daarentegen is er dan weer een grote fan van, maar hij is dan weer geen gamer. Maar voor de fans van zowel de golfsport als golf games zelf is deze game ongetwijfeld een hole in one.

Het team achter EA Sports PGA Tour heeft een visueel verbluffende Courses Reveal trailer uitgebracht waarin spelers een kijkje krijgen in de zorgvuldig aangelegde banen van de game, samen met de belangrijkste gameplay-functies rond Pure Strike.

De trailer laat de prachtige, realistische beelden van de game zien, samen met de state-of-the-art course mapping technologie die het team heeft gebruikt, zoals fotogrammetrie scanning, drone-technologie en survey-grade GPS.

Met 28 echte en 2 fantasiebanen kunnen spelers 30 unieke, meeslepende ervaringen beleven wanneer de game op 24 maart uitkomt voor Xbox Series S|X, PlayStation 5 en PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: