fbpx

Guardians kunnen vanaf 28 februari de Flamenco dansen in Destiny 2: Lightfall

Het is geen 1 april en ik heb dit zelf niet bedacht maar het is waar: vanaf 28 februari kan je de Flamenco dansen in Destiny 2: Lightfall. (En dat zonder je benen in de knoop te slagen en op je gezicht te vallen…)

Bungie heeft vandaag aangekondigd dat er vanaf 28 februari een nieuwe in-game-emote genaamd “Flamenco Dance” beschikbaar komt. Dit vindt tegelijkertijd plaats met de launch van Destiny 2: Lightfall en seizoen 20.

Spelers hebben bewezen goede dansers te zijn en kunnen binnenkort hun passie tonen door deze zeer expressieve dansvorm te gebruiken. 

Flamenco Dance is op 28 februari beschikbaar in de Eververse Store. Op deze datum wordt ook het volgende hoofdstuk in de Light and Darkness-saga gelanceerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)