fbpx

Like a Dragon: Ishin! combat-demo nu verkrijgbaar voor PlayStation, Xbox en PC

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hebben een downloadbare Like a Dragon: Ishin! Combat-demo uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, en pc via Steam. Tot 20 maart kunnen Xbox- en PlayStation-spelers die lid zijn van de SEGA-nieuwsbrief bij de release twee exclusieve in-game wapens claimen: de Bonechewer Katana en de Waterdrop Katana.

In de combat-demo van Like a Dragon: Ishin! kunnen beginnende samoerais twee spectaculaire delen van de game verkennen. In de Kiyomizu Temple worden ze opgewacht door vele vijanden, waarna ze het tegen drie gewapende krijgers moeten opnemen. De demo is gratis te downloaden.

Heb je na het spelen van de demo eventueel nog twijfels of deze game iets voor jou is, check dan zeker onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: