fbpx

Op 28 februari verdwijnen er zeven games van Game Pass, waaronder Alien Isolation

Alien Isolation

Al twee jaar ben ik een tevreden gebruiker van Game Pass, elke maand worden er fantastische titels aangeboden. Doordat er steeds nieuwe games bijkomen, moet er plaats vrijgemaakt worden. Op het eind van de maand verdwijnen er maar liefst zeven games, en het zijn niet de minste.

Elke gamer zal wel al eens het woord “nondedju” uit de mond hebben getoverd bij het zien welke games er verdwijnen uit de Game Pass. Meestal zit er een topper van formaat tussen en dan valt de schade op zich nog mee, maar op het eind van februari worden er toch meerdere toppers aan de kant geschoven.

Voor spelers die zich de aankomende dagen toch nog willen storten op één van deze games, zet ik er met veel plezier bij hoeveel uur je ongeveer nodig hebt om desbetreffende game uit te spelen, enkel het verhaal wel te verstaan.

  • Alien: Isolation ( ongeveer 18 uur)
  • Octopath Traveler (ongeveer 60 uur)
  • Lightning Returns: Final Fantasy XIII (ongeveer 33 uur)
  • Crown Trick (ongeveer 17 uur)
  • Dragon Ball FighterZ (ongeveer 12 uur)
  • FAR: Changing Tides (ongeveer 5 uur)
  • Madden NFL 21

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: