fbpx

WWE 2K23 onthult volledige Superstar Roster

WWE 2K23

Zelf ben ik geen fan van de showsport waarin bebaarde en behaarde mannen in veel te strakke broekjes mekaar de duvel aandoen in de ring. Noch tegen welgevormde rondborstige dames die mekaar al even hard de duvel aandoen in diezelfde ring. Maar in onze crew zitten er een paar die daar helemaal gek van zijn (en worden).

Deze stoere behaarde en bebaarde crewies kijken dus reikhalzend uit naar de release van WWE 2K23 en uiteraard de vechters waarmee ze aan de slag kunnen.

2K heeft het volledige WWE 2K23 Superstar Roster onthuld met 100 van WWE’s beste speelbare talenten die bij de lancering beschikbaar zijn. De hoofdrolspelers van de volledige onthulling zijn Superstars die voor het eerst hun debuut maken op het WWE 2K roster, zoals Cody Rhodes, Bron Breakker, Alba Fyre, Cora Jade en het wereldwijde muziekfenomeen Bad Bunny.

Fan favoriete WWE Legendes waaronder Cover Superstar John Cena, The Undertaker, Hulk Hogan, “Macho Man” Randy Savage, Stone Cold Steve Austin en The Rock werden ook onthuld naast de meest populaire Superstars van vandaag zoals Roman Reigns, Sami Zayn, Becky Lynch, Bianca Belair en Rhea Ripley.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: