fbpx

Het vierjarig jubileum van Apex Legends luidt een nieuw tijdperk in voor de populaire Battle Royale game

Electronic Arts en Respawn Entertainment vieren het vierjarig jubileum van Apex Legends met de meest impactvolle update sinds de lancering. Respawn heeft met Apex Legends: Revelry een aantal ingrijpende updates en enorme aanpassingen in de gameplay aangebracht.

Zo worden er uitgebreide Onboarding Matches voor nieuwe spelers uitgerold, wordt de manier waarop alle Legends spelen aangepast op basis van een nieuw klassensysteem, en kunnen spelers aan de slag met de uiterst populaire Team Deathmatch-modus.

De studio heeft vijftien nieuwe, unieke en diverse Legends geïntroduceerd, vier nieuwe dynamische maps toegevoegd, een reeks nieuwe wapens uitgebracht, is blijven experimenteren met nieuwe modi en nog veel meer.

Als onderdeel van Revelry, de zestiende grote update in vier jaar tijd, past Apex Legends de vaardigheden van Legends aan op basis van een klassensysteem. Hierbij wordt de selectie van 23 Legends verdeeld in nieuwe rollen, waaronder Assault, Skirmisher, Recon, Controller en Support – elk met hun eigen speciale voordelen om impact te maken in de competitie.

Orientation Matches bieden nieuwe spelers van de Apex Games een unieke mogelijkheid om de kernmechanismen te leren beheersen door middel van wedstrijden met bots en andere nieuwe spelers.

Ook maakt de iconische Team Deathmatch-modus zijn debuut en zorgt voor frisse nieuwe wendingen die spelers alleen kunnen tegenkomen in Apex Legends. In de komende weken wordt Mixtape toegevoegd. Dit is een permanente afspeellijst met verschillende modi, waaronder Team Deathmatch, Control en Gun Run.

Tot slot wordt de Nemesis, een nieuw aanvalsgeweer met energie-munitie, samen met een reeks balanswijzigingen geïntroduceerd in Apex Legends.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: