fbpx

Gloednieuwe gameplay trailer voor Soulslike Lies of P

Er zijn reeds heel wat Souslike games beschikbaar op de markt. Maar als ik de kenners mag geloven, dan zou deze Lies of P zeker bij de betere horen. Of dat zo is moeten we ontdekken wanneer de game beschikbaar is.

In afwachting van de release heeft ontwikkelaar Round8 Studio een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven.

In Lies of P kruipen spelers in de huid van Pinocchio, die wakker wordt in een verlaten treinstation van Krat, een stad die is overspoeld door waanzin en bloeddorst. Voor je ligt een enkel briefje waarop staat dat je Mr. Geppetto moet vinden, die zich ergens in Krat bevindt. Je moet liegen om verder te komen in de onderling verbonden procedurele missies van het spel. Afhankelijk van hoe je liegt, hebben je keuzes invloed op de uitkomst van het verhaal van Lies of P.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: