fbpx

Nieuwe screenshots gratis PS VR2-update Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Ontwikkelaar Polyphony Digital heeft de laatste maanden niet stilgezeten. Ze hebben namelijk hard gewerkt aan de gratis update voor Gran Turismo 7 die ondersteuning voor PS VR2 toe voegt.

In een blogbericht zegt de ontwikkelaar dat update 1.29 op 21 februari wordt uitgestuurd. Da’s een dag voor de officiële release van de PlayStation VR2, dus net op tijd voor iedereen die wel zin heeft in een VR-race.

Polyphony maakt overigens goed gebruik van de mogelijkheden van de PS VR2, want zo ondersteunt Gran Turismo 7 onder andere foveated rendering via eye-tracking en dynamic 3D audio. Ook HDR tone mapping is aanwezig.

Na de update kan je dus naar hartenlust racen in VR, maar je kan ook de showroom instappen om zo je bolides van dichtbij te bekijken. In volledige Gran Turismo-stijl kan je ook je achtergronden kiezen om zo de wagens in alle omstandigheden te bewonderen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: