fbpx

Kingdom Come: Deliverance blaast vandaag vijf kaarsjes uit en viert dit met trailer  

Er is er eentje jarig hoera, hoera. De Tsjechische ontwikkelaar Warhorse Studios mag vandaag een taart bakken voor hun game Kingdom Come: Deliverance.

Deze actie-RPG vindt plaats in het Heilige Roomse Rijk en specifiek in het Koninkrijk Bohemen rond het jaartal 1400. Dit is vandaag de dag een gebied in het Westen van Tsjechië.

De game laat de speler volledig los in de spelwereld en het is aan jou om te bepalen welke speelstijl het best bij je past. Daarnaast kan je de band met andere personages, in positieve of negatieve zin, onderhouden op tal van verschillende manieren.

In de loop der jaren won Kingdom Come: Deliverance tal van prijzen zoals Best Game Design op de Czech Game of the Year Awards in 2019 en RPG of the Year op de Dare To Game: Awards in 2018.

Als ode aan hun paradepaardje maakte de ontwikkelaar een trailer voor deze vijfde verjaardag.  

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: