fbpx

Dead Island 2 gaat gold en verschijnt 21 april

Het is 7 jaar geleden (Dead Island: Retro Revenge en Dead Island: Survivors niet meegeteld) dat we met zelfgemaakte of gevonden wapens zombies keihard de kop mochten inslaan. Nog even geduld voor we dit weer als vanouds mogen doen.

Op de officiële Twitterpagina van Dead Island 2 werd aangekondigd dat de game gold is gegaan. Dit betekent dat ze toestemming krijgen van Sony en Microsoft om de game te releasen op hun consoles.

We worden tegenwoordig overspoeld door nieuws van gecancelde of uitgestelde games maar ontwikkelaar Deep Silver doet het omgekeerde. In plaats van de afgesproken releasedatum van 28 april komt de game een week vroeger uit op 21 april wat het wachten iets draaglijker maakt.

Dead Island 2 wordt uitgebracht op PlayStation 4 en 5, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.   

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”