fbpx

Mundfish maakt pc systeemvereisten voor Atomic Heart bekend

Binnen iets minder dan twee weken kunnen we aan de slag met Atomic Heart. Hoogtijd dus om te weten te komen of jouw pc de game moeiteloos zal kunnen draaien. En we hebben vrij goed nieuws.

In tegenstelling tot het recent verschenen Forspoken en Hogwarts Legacy, zijn de pc systeemvereisten voor Atomic Heart een stuk minder veeleisend. Enkel om de game op Ultra 4K te spelen, dien je over een stevige GPU te beschikken. Op alle andere settings zijn de vereisten meer dan haalbaar. Iedereen met een ietwat degelijke gaming pc in huis, zal de game op zijn minst op de High settings kunnen spelen en dat is geweldig nieuws.

Atomic Heart zal op 21 februari verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. De game zal vanaf dag één beschikbaar zijn via Game Pass.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: