fbpx

The Quantum Realm ontpopt zich in nieuw seizoen van Marvel Snap

Sinds vandaag is het nieuwste seizoen van Marvel Snap gestart. “Into The Quantum Realm” staat centraal op het menu, dit is natuurlijk geen verrassing, want vanaf 15 februari kunnen we met zijn allen naar de bioscoop om Ant-Man and the Wasp: Quantumania te kijken.

Nog steeds ben ik verslingerd aan de fantastische battle-card-game Marvel Snap. Het is ondertussen het tweede seizoen van 2023. We mogen vier nieuwe kaarten, vier nieuwe locaties en enkele nieuwe varianten ontdekken.

M.O.D.O.K (Mental Organism Designed Only for Killing) is de kaart waar Into The Quantum realm mee van start gaat. Bij het behalen van level 50 in de season pass krijg je een variant van deze snodaard.

Ghost (14 februari), Stature (21 februari) en Kang The Conqueror (28 februari) maken hun opwachting om in heel wat spelers hun deck te belanden. Dit weten we alvast over de nieuwe locaties:

  • Camp Lehigh: Add a random 3-Cost card to each player’s hand.
  • Quantum Tunnel: When you play a card here, swap it with a card in your deck.
  • Quantum Realm: When you play a card here, set its base Power to 2.
  • The Sacred Timeline: First to fill this gets a copy of their opening hand.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: