fbpx

Star Wars Jedi: Survivor krijgt fast travel én berijdbare dieren

Star Wars Jedi: Survivor

Momenteel ben ik het avontuur van Star Wars Jedi: Fallen Order helemaal opnieuw aan het beleven. Het is een game die ik bij de release met plezier verslonden heb, maar toch waren en zijn er enkele frustrerende elementen aanwezig.

De grootste frustratie bij de community was en is het ontbreken van een fast travel-systeem. Wanneer je opnieuw naar een planeet gaat, moet je die weer helemaal doorkruisen om je avontuur verder te zetten. Ook andersom wanneer je een quest vervolledigd hebt, moet je heel de map door om terug naar je schip te gaan.

Die frustratie hebben ze bij ontwikkelaar Respawn ook waargenomen en regisseur van de game, Stig Asmussen, heeft tegenover GamesRadar dan ook bevestigd dat er in Star Wars Jedi: Survivor een fast travel-systeem aanwezig zal zijn. Meer zelfs, we gaan ook op de rug van dieren kunnen kruipen om zo sneller door de wereld heen te bewegen. Ik hoop alleszins op een Bantha!

Star Wars Jedi: Survivor verschijnt op 28 april voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.