fbpx

WWE 2K23 onthult eerste blik op WarGames met nieuwe gameplay trailer

2K heeft nieuwe WWE 2K23 in-game beelden onthuld met de bikkelharde WWE 2K23: Your Time is Now.

De trailer biedt een eerste blik op het debuut van het fan-favoriete en chaotische WarGames, dat 3v3 en 4v4 single player of multiplayer chaos biedt in twee naast elkaar liggende ringen, allemaal omgeven door een dubbele stalen kooi.

De nieuwe beelden tonen ook opwindende match-ups tussen WWE Superstars en Legends, waaronder cover Superstar John Cena, The Rock, Bianca Belair, Logan Paul, “The Undertaker”, Rhea Ripley, Bobby Lashley en meer.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.