fbpx

Tover mee in de Launch Trailer van Hogwarts Legacy

Volgende week is het eindelijk zover. Dan zal het langverwachte Hogwarts Legacy zijn opwachting maken op console en pc. In afwachting daarvan trakteren Warner Bros. Games en Portkey Games ons alvast op de officiële Launch Trailer.

Ik moet doodeerlijk toegeven dat ik nooit echt helemaal verkocht ben geraakt aan de films en boeken van Harry Potter. Toch is Hogwarts Legacy een game dat ik ongetwijfeld ga spelen. Vanaf de eerste moment had deze game mijn volledige aandacht. Onderstaande Launch Trailer toont aan waarom.

Hogwarts Legacy zal op 10 februari verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Wie de Deluxe Version koopt, kan al op 7 februari aan de slag met de game. Op 4 april verschijnt de game voor PlayStation 4 en Xbox One. Op 25 juli tenslotte volgt de release voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.