fbpx

PowerWash Simulator nu ook beschikbaar op PlayStation en Switch

PowerWash Simulator Tomb Raider Croft Manor

Sinds vorige zomer kon je op pc en Xbox-consoles je helemaal uitleven met een digitale hogedrukreiniger in PowerWash Simulator. Nu wast de game zich een weg naar Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

Als dank voor alle steun van de community voor de game levert ontwikkelaar in samenwerking met Crystal Dynamics een gratis Tomb Raider Special Pack op alle platformen. Dit pakket voegt het iconische Croft Manor en het omringende land toe als nieuwe omgeving voor een reeks nieuwe hogedrukspuitavonturen.

BrunoB beloonde PowerWash Simulator met een 7 in zijn review en noemde de game de perfecte relaxtherapie na een veel te drukke dag.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.