Neem Croft Manor uit Tomb Raider onder handen in PowerWash Simulator

PowerWash Simulator Tomb Raider Croft Manor

31 januari 2023 is niet alleen de datum waarop de cultgame PowerWash Simulator naar PlayStation-consoles en Nintendo Switch komt, maar het is ook de dag waarop er nieuwe content naar de hogedrukspuitsimulator komt.

In een nieuwe trailer geeft ontwikkelaar FuturLab meer prijs over wat we mogen verwachten in het gratis DLC-pakket dat op 31 januari verschijnt. Ja mag namelijk je borst natmaken om de volledige Croft Manor schoon te gaan maken!

De volledige verzameling van Lara Croft heeft een grote beurt nodig en het is aan jou om haar verzameling unieke objecten en legendarische wagens schoon te maken.

BrunoB beloonde PowerWash Simulator met een 7 in zijn review: “Wie graag spuit, met een hogedrukreiniger wel te verstaan, zal met PowerWash Simulator zeker aan zijn trekken komen en hoe harder het spuit, hoe harder het schuimt! Deze game is de perfecte relaxtherapie na een veel te drukke dag. Het is grafisch geen hoogvlieger maar doet wel wat het belooft.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Neem Croft Manor uit Tomb Raider onder handen in PowerWash Simulator'

Reacties zijn gesloten.