fbpx

Vergelijkingsvideo toont het verschil tussen de originele Dead Space en zijn remake

Dead Space

Onze RoMa loopt al sinds vrijdag met luiers rond, want hij is druk in de weer met de review van de remake van Dead Space.

Zijn bedenkingen lees je snel terug op deze fijne website, maar YouTube-kanaal ElAnalistaDeBits heeft al een interessante vergelijkingsvideo online gezet waar het origineel van Dead Space uit 2011 naast de net verschenen remake wordt gezet.

Het mag geen verrassing zijn dat de remake van EA er een pak beter uitziet. Het toont ook dat de ontwikkelaars bij Motive deze remake met veel liefde opnieuw heeft opgebouwd.

De sci-fi survivalgame Dead Space is sinds 27 januari 2023 beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: