fbpx

Blanka, Dee Jay en Marisa vechten het uit in nieuwe gameplayvideo’s van Street Fighter 6

Street Fighter 6

In de lente van dit jaar verschijnt Street Fighter 6 en ontwikkelaar Capcom werkt al stevig aan de marketing rondom dit vechtspel.

In drie nieuwe video’s krijgen we bijna een kwartier aan gameplay voorgeschoteld waarin de ons kunnen verlekkeren van de kunsten van zes vechters. We zien potjes tussen Dee Jay en Dhalsim, Marisa en Manon en tot slot tussen klassieker Blanka en JP.

Als alles goed gaat is Street Fighter 6 vanaf 2 juni verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.