fbpx

Draken dalen af in World of Warships: Legends voor Lunar New Year

Wargaming luidt het Lunar New Year in op consoles met World of Warships: Legends.

Deze update zit boordevol content, waaronder schepen, een Commander en speciale skins. Legends verwelkomt ook de vierde golf van Azur Lane in de havens, een Legendarische Italiaanse kruiser in het onderzoeksbureau en weer een klassieke vijf weken durende, 100 mijlpaal durende campagne met het Duitse Tier VIII Premium slagschip Pommern dat aan het einde wacht.

Ter verwelkoming van het Jaar van het Konijn is er een stevige vracht pan-Aziatische content naar Legends gekomen. Het begin van Lunar New Year is een gloednieuwe draak als commandant, met een speciale voice-over. Om het geschubde thema voort te zetten, debuteert Tier VII Premium Pan-Asian destroyer Northern Dragon, samen met een aantal speciale Pan-Asian skins voor een handvol schepen om mee te doen aan de festiviteiten.

Bovendien komt er met Lunar New Year een speciale krat naar het spel en een hele nieuwe tak van vier Tier IV-VII tech tree cruisers naar Early Access. Deze schepen, met stevige diepwatertorpedo’s, hebben elk een persoonlijke missie om te voltooien. Deze tak wordt in de volgende update onderzoekbaar en maakt plaats voor de introductie van de Tier VIII Sejong.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: