fbpx

Ook Zombieland: Headshot Fever Reloaded is een PSVR 2 Launch titel

Zombies blijven populair in series, films en natuurlijk ook in games. En in VR zombies knallen dat moet toch iets speciaals zijn. Dat kun je binnenkort zelf aan den lijve ondervinden met Zombieland: Headshot Fever Reloaded.

De launch van PSVR2 is niet meer zo veraf en het aantal launch titels blijft maar groeien. Zombieland: Headshot Fever Reloaded is een herwerkte versie van Headshot Fever. Deze werd in 2021 uitgebracht voor PlayStation 4, Microsoft Windows en Oculus Quest.

Uiteraard maakt de nieuwe versie gebruik van de kracht van de PlayStation 5 en PlayStation VR2 met een heleboel verbeteringen.

Denk hier aan een gloednieuwe cel-shaded art style, nieuwe character models, nieuwe animaties, nieuwe belichting, ragdoll physics, nieuwe muziek, een compleet herontworpen progressie systeem, een nieuwe game hub, een heleboel gloednieuwe gameplay content en exclusieve PlayStation VR2 features.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)